Va prezentam colectia casual dedicata atat celor mari cat si celor mici.

Incaltamintea casual va ofera comfortul ideal, rasfatandu-va picioarele. Talpa usoara din poliuretan este usoara, flexibila, atenueaza socul de la contactul cu solul, reducand astfel durerile de spate.

Sandalele ECCO Jab sunt confectionate din piele si textil. Se fixeaza usor cu ajutorul baretelor cu scai, ce permit potrivirea perfecta. Brantul este acoperit cu microfibra, este foarte moale si confortail. Talpa este din poliuretan direct injectat.

Sandalele ECCO Chander sunt propunerea noastra pentru a va asigura de confortul garantat. Sandalele sunt confectionate din piele naturala. Baretele cu scai au insertie de elastic pentru a se potrivi perfect. Talpa din poliuretan ofera confort maxim iar captuseala din piele absoarbe umezeala mentinand o temperatura optima in interiorul acestora.

Ce putem alege pentru micii nazdravani?

De multe ori copii sunt cei ce decid asupra produselor ce doresc sa le poarte. Ii atrag culorile, design-ul, modelul, accesoriile. Noi ne dorim ce e mai bun pentru copilul nostru, de aceea va propun produse ce cu siguranta sunt si pe gustul copiilor.

Culorile jucause sigur o sa le faca cu ochiul. Talpa poliuretanica este foarte usoara, ideala pentru micii exploratori. Fetele exterioare din piele naturala se potrivesc perfect piciorului iar baretele reglabile permint porivirea perfecta.

Fa alegerea potrivita pentru tine si copilul tau!