E oficial! Sezonul rece si-a intrat in drepturi, insa avem motive de bucurie deoarece tendintele toamna-iarna 2015/16 sunt pe cat de chic, pe atat de… aesthetics!

Cest-tres-chic-Cest-Aesthetics-Cest-la-vie
Pentru a ilustra cele mai noi trenduri in materie de incaltaminte si genti, ECCO a lansat colectia C’est tres CHIC, c’est AESTHETICS in cadrul unui eveniment desfasurat la Chaboo Club & Pool Bucuresti, in 24 septembrie 2015.

Pentru sezonul rece 2015, ECCO propune accesorizarea tinutelor confortabile si elegante cu incaltaminte minimalista, moderna si durabila, si genti feminine cu taieturi curate si elegante. Chic Aesthetics inseamna stil feminin inspirat din moda masculina. Nascut pe strazile Parisului si stilizat cu idei inspirate din designul minimalist scandinav, acest stil urban-chic a devenit preferatul fashion icon-urilor si al tinerilor intelectuali interesati de moda.

Prezentarea de moda ECCO a inclus atat tinute casual, cat si formal, incaltamintea si gentile ECCO fiind puse in valoare de creatiile vestimentare semnate Eva’s Lab by Ana Munteanu, Strike A Pose by Ailin Ibraim & Madalina Dragoi si Noon Atelier by Alma Bravescu – pentru tinutele de femei – si Holy Fashion, pentru cele de barbati.

Stylingul defilarii de moda a fost asigurat de Ailin Ibraim de la Strike A Pose, iar machiajul si coafura de catre makeup artistul Tania Creciun.

  • Linia de design vestimentar Strike A Pose propune croieli avangardiste, minimaliste, destructurate, asimetrii si surapuneri subtile declinate pe fibre naturale.
  • Noon Atelier este un brand tanar si creativ, care ofera piese unice, solutii personalizate si croieli nonconformiste pentru femeile iubitoare de design original.
  • Tinutele Eva’s Lab prezentate in cadrul defilarii ECCO fac parte din colectia Female Dandy, o colectie duala in care silueta feminina este evidentiata prin detalii masculine si accentuata printr-un look „dandy like” cu accente retro-chic.
  • Holy Fashion e un concept de moda inedit care promoveaza branduri noi si exclusiviste din toata lumea, tinute unice casual si formale, de zi si de seara.

Evenimentul a reprezentat o dubla lansare: pe langa prezentarea colectiei ECCO toamna-iarna 2015/16 a avut loc si lansarea celui mai nou single Alexandra Ungureanu & Crush, intitulat „C’est La vie”. C’est La Vie nu este o poveste de dragoste, ci o poveste despre dragoste si viata, despre experiente care ne lasa cu un gust amar sau de melancolie, dar care nu ne fac nicidecum viata mai putin frumoasa.

Pe langa concertul sustinut de Alexandra Ungureanu & Crush, atmosfera a fost intretinuta cu umor si buna dispozitie de catre actorul Vasile Calofir, si animata cu energie pe ritmuri dance de trupa Genessis Dance Studio din Cluj Napoca.

Cei prezenti la eveniment s-au delectat cu un candy bar exclusivist realizat de Candy Bar Bucuresti in stil minimalist, cu dulciuri in alb si negru, si au avut ocazia sa se fotografieze in ipostaze inedite cu ajutorul camerei antigravitationale ECCO si alaturi de statuile umane si actorii de la Gagoo Media, costumati in paparazzi.

Noua colectie de incaltaminte si genti ECCO toamna-iarna 2015/16 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si online, pe www.ecco-shoes.ro