Pentru toamna 2015, adopta stilul relaxat care impresioneaza prin minimalism si functionalitate. Uita de culori ostentative si detalii inutile! Concentreaza-te pe incaltaminte si accesorii inspirate din traditie si natura.

P_26170353994__26350302195_26360302237_Touch 15B_Touch 75B_Touch 75B_F_A3
Pe masura ce zilele devin tot mai reci, simtim nevoia sa ne infasuram in materiale naturale – lana moale, calduroasa, si piele de calitate care se remarca prin finetea detaliilor si a lucraturii. Combinand minimalismul si functionalitatea tipice stilului scandinav cu elemente de inspiratie folclorica, ECCO a creat pentru toamna 2015 colectia ECCO Touch 75B, botine si cizme in ton cu tendintele modei, cat se poate confortabile si functionale.

Confectionate din piele luxurianta si prevazute cu toc gros de 75 mm, extrem de practic si comod, ECCO Touch 75B arata minunat in combinatie cu paltoane in stil capa, bluze tricotate supradimensionate si pantaloni din lana cu croiala eleganta.

Disponibile in culori clasice de negru si maro, dar si in nuante moderne precum Morillo si cafeniu, cizmele ECCO Touch 75B aduc un plus de stil si eleganta oricarei tinute de toamna.

Dincolo de a fi doar niste cizme care arata elegant si sofisticat, ECCO Touch 75B sunt create pentru a rezista in timp si a asigura picioarelor confort maxim de dimineata pana seara.

Tocul de 75 mm este gros pentru a asigura stabilitate pe picior, talpa din poliuretan direct injectata este usoara si flexibila, pentru a facilita miscarile piciorului, captuseala e moale si confortabila, iar fermoarele duble, aflate de fiecare parte a cizmei, ajuta atat la incaltarea rapida, cat si la o potrivire perfecta a cizmei pe forma piciorului.

1 touch 75b
Descopera noile botine si cizme ECCO Touch 75B in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si online, pe www.ecco-shoes.ro.