Vara e pe sfarsite, toamna se apropie cu pasi repezi si entuziasmul inceperii unui nou an scolar pluteste in aer!

Cool-for-school_1

Pregateste-te sa fii cea mai stilata aparitie cu cele mai in voga ghete: ECCO Caden, ECCO Elli si ECCO Jayden. Sunt create pentru a se incadra in tendintele momentului si a fi pe placul oricarui adolescent preocupat de moda. Daca iti doresti un look casual-sport potrivit atat pentru scoala, cat si pentru distractii urbane cu gasca de prieteni, ECCO Jayden, Caden si Elli sunt perfecti pentru tine! Confortabili si moderni, fiecare model vine cu propriile calitati unice. Descopera-i si alege ce ti se potriveste!

L_72851359323_JAYDEN_M_B_A3

ECCO Caden

Prevazuti cu talpa flexibila si un design care se muleaza perfect pe forma piciorului, sneakersii ECCO Caden au grija de picioarele tale de dimineata pana seara, oriunde te-ai duce – la scoala, in parc, la plimbare prin oras etc. Confortul maxim pe care il ofera se datoreaza calitatilor functionale deosebite: pielea este full-grain, mai supla si mai rezistenta, talpa este flexibila si usoara, sireturile sunt elastice pentru a permite incaltarea rapida, iar captuseala textila permite aerisirea pantofului, astfel incat piciorul sa nu transpire.

Pe langa combinatiile cromatice discrete, cusaturile contrastante si talpa alba moderna, un detaliu cu adevarat special sunt sireturile elastice care creeaza impresia de tenis clasic. De fapt, nu trebuie sa pierzi timpul legandu-ti sireturile, deoarece ECCO Caden sunt creati pe sistem „slip-on” – piciorul aluneca in ei, incaltarea si descaltarea fiind simpla si fara efort. Un design inovativ si un look unic pentru cei mai la moda sneakersi!

L_72281302001_ELLI_F_A_A3

ECCO Elli

Asa-numitele „sneaker-boots”, o combinatie de efect intre sneakers si ghete, au revenit in atentia designerilor de moda, iar ECCO Elli se incadreaza perfect in acest trend. De la talpa alba si catarama stilata la detaliile metalice subtile si cusaturile vizibile, totul e sofisticat la aceste ghete, iar confortul pe care il ofera este maxim.

Sunt confectionate din piele naturala, au o talpa solida din PU care ofera aderenta pe orice tip de suprafata, iar sistemul de inchidere combina fermoarul interior cu sireturile pentru a garanta cea mai buna fixare pe picior. Cu ECCO Elli in picioare nu doar ca vei fi in pas cu moda, dar te vei simti minunat toata ziua, afisand un look urban-chic demn de admirat!

L_72851359323_JAYDEN_M_A_A1

ECCO Jayden

Ghetele ECCO Jayden au fost create pentru ca tu sa arati impecabil pe orice tip de vreme! Inspirate din designul clasicelor „desert boots”, ghete usoare confectionate din piele intoarsa, ECCO Jayden reinterpreteaza sarmul ghetelor traditionale folosind detalii stilistice moderne si tehnologia secolului 21 pentru confort maxim. Astfel, pielea tratata cu tehnologia ECCO HYDROMAX® este super-impermeabila si mentine piciorul uscat in orice conditii, iar sireturile colorate, detaliile metalice subtile si cusaturile vizibile fac ca aceste ghete sa arate modern si stilat, perfecte pentru a inlesni trecerea de la vara la toamna, de la vacanta la scoala.