Cum sa te simti confortabil pe tocuri !

Cum sa te simti confortabil pe tocuri !

Este aproape o regula faptul ca, in cazul pantofilor cu toc, cu cat arata mai bine, cu atat sunt mai incomozi. Cum poti sa porti niste pantofi cu toc care arata senzational fara sa iti ranesti picioarele prea mult?

Daca vrei sa intorci privirile barbatilor atunci cand mergi la un eveniment sau o petrecere, trebuie sa iti torturezi picioarele pentru cateva ore bune. Ei bine, experienta purtarii pantofilor cu toc nu trebuie sa fie una dureroasa daca urmezi cateva sfaturi simple:
1. Pentru inceput, niciodata nu cumpara pantofi care iti sunt fie prea mici, fie prea mari. Oricat de mult ti-ar placea modelul, nu accepta sa faci astfel de sacrificii deoarece purtarea unei perechi de pantofi care nu-ti vin perfect se poate transforma intr-un cosmar.
2. Cu o seara inainte de petrecere, trateaza-ti picioarele ca la spa. Inmoaie-le in apa calda si sarata, inlatura pielea uscata si maseaza-le cu o crema hidratanta.
3. Ai grija ca unghiile tale sa fie scurte, altfel vor crea presiune asupra degetelor cand putati pantofi ingusti.
4. Este recomandat sa aduci cu tine si o pereche de pantofi fara toc si comozi, pe care sa ii porti dupa incheierea evenimentului, cand te intorci spre casa.
5. Odata ajunsa acasa, odihneste-ti picioarele in apa sarata timp de 10 minute, pentru a reduce inflamarile
Porti tocuri pentru ca te fac sa te simti mai increzatoare in fortele proprii, pentru ca te fac sa fii FEMEIE. Pana la urma fetelor asta este unul dintre lucrurile care ne deosebesc de barbati! Ei nu vor fi niciodata in stare sa mearga pe tocuri!