Design-ul scandinav se caracterizeaza prin frumusete si functionalitate.

Pentru noi, design-ul scandinav nu inseamna lux, este pur si simplu viziunea noastra asupa lucrurilor. Acordam o atentie deosebita fiecarui detaliu din procesul de fabricatie, astfel incat avem propriile tabacarii si confectionamin fabricile proprii piele de cea mai buna calitate. Spre deosebire de majoritatea producatorilor de incaltaminte, ECCO detine propriile fabrici si tabacarii, in acest fel fiind asigurate cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru ECCO, exista o stransa legatura intre functionalitate si libertate.Fiecare pantof este conceput pentru a-ti oferi posibilitatea sa fii activ in orice moment al zilei. Acesta este motivul pentru care pantofii nostri business sunt usori, flexibili si confortabili. De aceea, pantofii din colectia Sculptured au tocuri stilate, extrem de confortabile. De aceea, ECCO face pantofi business prevazuti cu membrana impermeabila GORE-TEX®.

Viata este imprevizibila prin definitie. Noi credem ca incaltamintea functionala trebuie sa-ti asigure spontaneitate si sa asigure sustinere in tot ceea ce faci, fie ca este ceva serios sau amuzant, la mare sau la munte, in interes de servici sau personal.

1098034_10151756262269875_1531026450_n

Colectiia toamna/iarna 2013 o gasiti in magazinele ECCO si pe www.ecco-shoes.ro!