Iarna e sezonul drumetiilor de neuitat in mijlocul naturii inzapezite, asa ca ai nevoie de incaltaminte de cea mai buna calitate pentru a face fata frigului si terenului accidentat.

ECCO a creat special pentru aventurile outdoor de iarna ghetele ECCO Biom Terrain, impermeabile, confortabile, calduroase si ultra-rezistente la efort prelungit si conditii meteo nefavorabile.

L_82356458652_BIOMTERRAIN_M_A_A3
Cu aceste ghete te vei simti sigur pe tine chiar si pe cel mai dificil traseu, pentru ca iti vei simti picioarele protejate de frig, umezeala si orice fel de durere cauzata de mers.

Oricat ar fi de solicitanta suprafata terenului, tehnologia BIOM NATURAL MOTION® te ajuta sa mergi pana la capat datorita avantajelor majore pe care le ofera, cum ar fi talpa interioara care are forma anatomica si iti ajuta piciorul sa se miste in mod natural. De asemenea, sistemul Boa® de prindere a sireturilor asigura o fixare sigura si confortabila pe picior, de dimineata pana seara.

ECCO Biom Terrain, cele mai bune ghete pentru drumetii

Confectionate din piele de iac pe exterior si prevazute in interior cu membrana impermeabila de inalta calitate, ECCO Biom Terrain sunt cele mai bune ghete pentru drumetii, deoarece ofera:

  • IMPERMEABILITATE: captuseala din GORE-TEX® pastreaza piciorul uscat si il lasa sa respire;
  • CONFORT: talpa direct injectata ofera amortizare si confort la fiecare pas, iar pielea de iac este flexibila si ii permite piciorului sa se miste cu usurinta, protejand-ul in acelasi timp de frig si umezeala;
  • FIXARE PERFECTA: gratie sistemului Boa® de prindere a sireturilor, gheata poate fi perfect ajustata pe forma piciorului, oferindu-i stabilitate si suport la fiecare pas;
  • REZISTENTA: pielea de calitate, talpa direct injectata si talpile exterioare din cauciuc create pentru a garanta aderenta si tractiune pe orice fel de teren fac ca aceste ghete sa reziste oricarui efort, precum si trecerii timpului;

Usoare si flexibile, calduroase si confortabile, ghetele ECCO Biom Terrain te invita sa descoperi natura si cele mai frumoase aventuri de iarna!