ECCO si LEGO® dau startul distractiei cu ocazia Zilei Copilului!

ECCO-si-LEGO-te-invita-de-1-Iunie-la-joaca1 Din 29 mai pana in 1 iunie, cele doua branduri daneze vor instala locuri de joaca pentru cei mici in fiecare magazin ECCO.

 

 

Aici, copiii se vor putea juca si in acelasi timp isi vor putea exersa imaginatia si creativitatea delectandu-se cu carti de colorat si caramizi de constructie LEGO®. In plus, ECCO va oferi cadou o jucarie LEGO la fiecare pereche de incaltaminte sau geanta pentru copii cumparata!

ECCO-si-LEGO-te-invita-de-1-Iunie-la-joaca_1

Tot in aceasta perioada, ECCO va oferi si 30% reducere la a doua pereche cumparata din colectia pentru femei, barbati sau copii (discountul se va aplica la produsul cu pretul mai mic). Astfel, atat cei mici, cat si cei mari se vor putea bucura de oferte speciale din partea ECCO si LEGO® cu ocazia Zilei Copilului.

Distractia incepe de vineri, 29 mai, si continua pana pe 1 Iunie. Vino si tu alaturi de cei mici sa redescoperi magia jocului si a copilariei in magazinele ECCO!

ECCO-si-LEGO-te-invita-de-1-Iunie-la-joaca_2

Grupul LEGO® este o companie privata, detinuta de familia Kristiansen, cu sediul in Billund (Danemarca) si birouri principale in Enfield (S.U.A.), Londra (Marea Britanie), Shanghai (China) si Singapore. Infiintat in anul 1932 de catre Ole Kirk Kristiansen si avand la baza caramida LEGO® emblematica, Grupul LEGO® este unul dintre cei mai mari producatori de materiale de joaca din lume. Ghidata de spiritul sau, “Only the best is good enough”, compania se angajeaza sa contribuie la dezvoltarea copiilor si isi propune sa ii inspire si sa ii dezvolte pe constructorii de maine prin invatare si jucarii creative.

Produsele LEGO se vand in intreaga lume si pot fi vizualizate si virtual la adresa www.lego.com. Pentru noutati suplimentare de la Grupul LEGO®, informatii despre rezultatele noastre financiare si angajamentul privind responsabilitatea, va rugam sa accesati http://www.LEGO.com/aboutus.

In Romania, exista 5 Magazine Certificate LEGO®: in Centrul Comercial Promenada Bucuresti, Centrul Comercial Polus Cluj Napoca, AFI Palace Cotroceni din Bucuresti si din Ploiesti si Megamall Bucuresti. Magazinele Certificate LEGO® detin atat seturi de constructie, cat si produse exclusive, personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, cani, solutii de organizare, accesorii pentru birou si multe altele. LEGO®, sigla LEGO®, Minifigurina, configuratia de caramida si butoane sunt marci inregistrate ale Grupului LEGO®. © 2015 Grupul LEGO®.