Atunci cand ne alegem incaltamintea pentru iarna punem in balanta mai multe aspecte.

Designul si functionalitatea alaturi de confort si potrivire sunt printre primele lucruri pe care le evaluam atunci cand cumparam incaltaminte. Pretul poate fi un alt criteriu care ne motiveaza optiunile, iar atunci cand poti sa-ti alegi cizmele preferate cu o reducere de 50%, cel mai bun sfat pe care ti-l poate da cineva este sa nu mai stai pe ganduri.

Din colectia de iarna ECCO poti alege intre modele business sau casual, perfecte pentru birou, sau ghete outdoor de care nu vei mai vrea sa te desparti in excursiile tale la munte. In functie de preferintele personale, iti recomandam cizmele ECCO Touch, inalte, comode si cu un look stilat sau ECCO Saunter, robuste si zvelte in acelasi timp. Ghetele ECCO Dacono si Faro creeaza o tinuta stilata si eleganta pentru barbati. Detaliile fac diferenta, linia clasica, dar cu accente moderne si calitatea produselor vorbesc de la sine.

Reduceri-colectia-de-iarna-incaltaminte-business-ECCO-femei-si-barbati-1024x935

Colectia ECCO Outdoor de iarna confera o deplina libertate de miscare in timp ce pastreaza maxim de confort. Iubim natura in orice anotimp si chiar daca temperaturile nu sunt prea prietenoase iarna, folosind incaltamintea potrivita orice plimbare se transforma in placere. Tehnologiile speciale pentru rezistenta la apa sau impermeabilitate Hydromax® si GORE-TEX®, aderenta sporita a talpilor cu Receptor®, toate acestea sunt argumente in plus pentru a alege ECCO Outdoor pentru femei sau ghetele outdoor pentru barbati.

Reduceri-colectia-de-iarna-incaltaminte-outdoor-ECCO-femei-si-barbati-1024x829

Reducerile pot fi astfel un bun aliat al garderobei intregii familii, atat adultii cat si adolescentii sau cei mici se pot bucura de 100% calitate la 50% din pret.

Descopera toate modelele ECCO disponibile cu pret redus si nu uita ca stocul este limitat. Spor la cumparaturi!