Este din ce in ce mai frumos afara, iar noi avem nevoie de geanta potrivita pentru plimbarile in aer liber. Alegerea celei mai potrivite genti nu este o sarcina usoara. Trebuie avut grija la mai multe aspecte atunci cand cauti geanta perfecta.

ECCO va ofera o gama larga de genti casual in design deosebit, in culori contrastante si finisaje deosebite.

O alegere buna este ECCO Barra de culoare rosie, confectionata din piele moale, prevazuta cu buzunar pentru telefon mobil si snur pentru chei la Pretul de 499.90 Ron . Datorita acestei genti va puteti pastra lucrurile organizate.

Geanta sport pentru Dame ECCO Performance Hobo  ofera tinutei sport de week-end sau de calatorii un aer deosebit. Culorile vibrante si cusaturile atente realizate in zig-zag completeaza perfect aceasta geanta. In magazinul online ecco-shoes.ro la pretul de 399.90 Ron.

In cazul in care iti doresti sa iai cu tine in calatorie si tableta, geanta Performance Bodybag este perfecta pentru ati depozita tableta in buzunaru din fata.Toarta reglabila da posibilitatea sa porti geanta pe corp sau pe umar. Are un design simplu si se potriveste perfect incaltamintei performance, la Pretul de 569.90 Ron.

ECCO ALEGEREA PERFECTA !