In timp ce te bucuri de ultimele raze de soare in aceasta toamna si inainte ca frigul sa se instaleze, indrazneste sa exploarezi natura, purtand incaltaminte sport ECCO.

Vei avea parte de o experienta inedita deoarece toate produsele ECCO sunt confortabile si reprezinta alegerea ideala pentru activitati in aer liber: o plimbare prin parc sau  prin padure, o excursie la munte sau o plimbare pe malul marii intr-o zi racoroasa de toamna.

colectia-sport-ecco-pantofi-ghete-dama-barbati-1 Incaltamintea ECCO ofera un suport special in toate cele trei faze de impact cu solul, iar flexibilitatea si confortul pantofilor si a ghetelor te vor face sa-ti doresti sa-i porti mai mult de un sezon. Design-ul nostru este inspirat de povestea scandinava sau combinatia de minimalizmul scandinav, este functional si modern.

 

ghete-outdoor-colectia-eccoghete-dama-outdoor-Biom
Colectia ECCO SPORT este conceputa pentru relaxarea piciorului in timpul mersului, permite piciorul sa se miste natural, fapt care duce la dezvoltarea treptata a muschilor. Asigura un confort maxim celui care ii poarta.

Persoanelor pasionate de sport, ECCO recomanda Pantofi pentru alergat, prevăzuţi cu tehnologia BIOM, ce asigură susţinere şi flexibilitate pentru

pantofi-barbati-sport-Biompantofi-sport-dama-ECCO-Biom

Unei persoane active cu un stil de viata mai sportiv nu ar trebui sa-i lipseasca din dulapul de pantofi incaltamintea sport .

Colectia ECCO SPORT o puteti achizitiona in magazinul online www.ecco-shoes.ro!