De cateva sezoane incoace, animal print se mentine in topul tendintelor fashion si nu exista mod mai simplu si mai elegant de a-l purta decat alegand un accesoriu stylish cu imprimeu animal.

Pantofii cu toc ECCO Tunis sunt perfecti pentru ocaziile cand iti doresti sa faci impresie prin simpla aparitie. Sunt confectionati din blana naturala de vaca cu design de imprimeu zebra, ceea ce ii face usor de asortat din punct de vedere cromatic cu restul tinutei.

Tocul elegant este inalt de 85 mm, dar extrem de confortabil, intrucat talpa e prevazuta cu o platforma de 10 mm care permite piciorului sa se miste natural si confortabil. Vei arata senzual si vei putea pasi gratios catre orice petrecere sau intalnire romantica!

Daca preferi incaltamintea fara toc, balerinii ECCO Perth iti vor asigura acelasi look trendy si exclusivist. Confectionati din par natural de vitel cu imprimeu de tip zebra, acesti balerini sunt foarte confortabili si flexibili, oferindu-ti libertate maxima de miscare.

Asorteaza-i la un costum office monocromatic, sau la orice tinuta care include pantaloni eleganti, clasici, si vei arata ca desprinsa dintr-un catalog de moda.

Descopera intreaga colectie de pantofi cu toc si balerini ECCO pentru primavara-vara 2015!