ECCO o noua colectie pentru „The Modern Family”
Sarbatorim 60 de ani

Pentru a marca cea de-a 60-a aniversare, brandul introduce colectia pentru „Familia moderna”. Campania este o previzualizare a noului aspect al colectiilor ECCO. Odata cu „The Modern Family”, brandul celebreaza valorile daneze de a trai bine, in confort. Suntem mandri ca incaltamintea este purtata de fiecare membru al familiei, de la copii pana la terenul de fotbal si bunici care ii incurajeaza.
Inca de la inceputuri, in Bredebro, Danemarca, ECCO a fost conceput ca si o afacere de familie, infiintata in 1963 pentru a realiza un design original pentru o viata mai buna. Filosofia de design a brandului este orientata spre cultura daneza. Durabil prin natura. Indiferent de pantof, scopul este să traiesti bine.

CEO-ul ECCO, Panos Mytaros: „ECCO este o afacere de familie. Este ceea ce m-a frapat cand m-am alaturat brandului in urma cu aproape 30 de ani. Este o afacere care pune mereu oamenii pe primul loc. Cred ca acest fapt este parte din stilul nostru danez. Ca natiune, facem din viata buna o prioritate, gasirea unui echilibru in viata si a fi alaturi de oamenii pe care ii iubim este important pentru noi. Sarbatorim familia si este important sa o facem incluziva, astfel incat sa ne vedem cu totii reprezentati. ”
Pentru aceasta aniversare, ECCO lanseaza o colectie in editie limitata a doi dintre cei mai emblematici pantofi ai sai, pantofii SOFT si sandalele COZMO. Modelele au fost reproiectate folosind o tehnologie revolutionara creata in laboratorul ECCO lider in industrie: oferind confort pe tot parcursul zilei si reducand impactul productei de piele asupra planetei.

SOFT 60 si COZMO

Pantofii SOFT 60 prezinta o talpa super usoara , care ofera cel mai confortabil SOFT . Sunt confectionati din piele nappa ECCO Organic.

Vezi pagina aniversara: https://www.ecco-shoes.ro/aniversare