Femeia din ziua de azi are o viata plina, isi doreste  mult mai mult si incearca sa jongleze cu atributiile zilnice astfel incat sa multumeasca pe toata lumea si sa-i mai ramana timp liber si pentru ea, ca sa se simta pur si simplu , FEMEIE.

A invatat sa se pretuiasca si stie ce doreste.

Sportul pentru femeie inseamna echilibru, metoda eficienta de a reduce simptomele stresului si depresiei. Femeile care fac activitati fizice au mai multa energie si se simt intr-o forma excelenta,sunt mai increzatoare  si mai fericite.

www.ecco-shoes .ro va propune o gama larga de balerini sport adaptati pentru toate tipurile de sport, confectionati din materiale ce respira, ce antreneaza picioarele cu fiecare pas facut.

Balerinii sport dama din piele de culoare neagra BIOM LITE iti ofera confortul necesar pe parcursul intregii zile. La pretul de 449.90 Ron.

Balerinii cu bareta din piele naturala Biom Lite sunt perfecti pentru a mentine pozitia naturala a piciorului. La pretul de 449.90 Ron.

Balerinii ECCO Jab de un design deosebit, confectionati din piele si textil sunt usori, naturali, ofera o senzatie placuta la purtare. La pretul de 349.90 Ron.

Succes!