Ziua Copilului este ocazia perfecta sa-l rasfeti pe copilul tau cu un cadou special. Desi cadourile ar trebui alese avand in minte preferintele copilului, ECCO iti propune o lista de cadouri cu care nu poti sa dai gres.

Incaltaminte pentru copii creata special pentru picioarele in crestere. Confectionata din materiale naturale, aviand talpa flexibila permite piciorului sa se miste natural. Pantofi, sandale disponibile in diverse culori, confortabili si usori gasesti in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

P_Kids_Compliation_SE_A_A3
Sandale pentru fete ECCO Nelli, la pretul de 299.90 lei. Confectionate din piele , care respira in mod natural. Baretele se fixeaza rapid dupa forma piciorului. Brantul de piele si talpa flexibila din cauciuc, absorb socurile la contactul cu solul, cu fieacare pas facut. Sunt ideale pentru confortul zilnic.

Sandale fetite Hide, usoare , flexibile si confortabile. Confectionate din piele si pravazute cu barete pentru o ajustare perfecta. In magazinul nostru online la pretul de 249.90 lei.

Sandale baieti Urban Safari, in design deosebit datorita contrastului cu talpa albastra la pretul de 299.90 lei.  Flexibile si usoare asigura confortul necesar pentru mersul pe jos.  Sandale ideale de incaltat la joaca si excursii.

Pantofi Biom Lite pentru baieti pot fi purtati la joaca, la ora de sport sau in excursii. Copilul dvs va ramane incantat de confortul si flexibilitatea pantofilor.

Toata gama de incaltaminte pentru copii o gasiti in magazinul nostru online!