ECCO in aceasta primavara vine cu o COLECTIE DEOSEBITA de incaltaminte pentru copii : pantofi, balerini, sandale ce asigura confort si libertatea necesara piciorului aflat in crestere.

Fiind unul dintre cei mai importanti producatori de incaltaminte la nivel mondial, realizeaza periodic diferite studii cu ajutorul carora isi perfectioneaza tehnologia pe care o foloseste pentru crearea pantofilor perfecti pentru orice tip de picior.

Pantofii sport ECCO BIOM pentru copii sunt confectionati din piele naturala, au talpa flexibila ce permit piciorul sa se miste natural, disponibili in diverse culori, confortabili si usori. Ideali pentru picioarele care se afla in crestere.

BIOM TRAIN pantofi sport pentru baieti, disponibili in culori vibrante, sunt ideali pentru a fi purtati zilnic.Au captuseala din textil ce absoarbe umezeala si pastreaza piciorul uscat. Talpa flexibila ce ofera suport piciorului si amortizeaza socurile. In magazinul ecco-shoes.ro ii gasiti la pretul de 349.90 ron.

Pantofi BIOM LITE cu design deosebit , pe gustul fetitelor la pretul de 349.90 ron. Acesti pantofi sunt perfecti pentru activitatile zi de zi, picioarele copilului nu vor obosi. Talpa din doua componente este injectata, asigurand stabilitate piciorului. Sireturile au un sisitem de insiretare si desiretare rapid si usor.

BIOM LITE pantofi confectionati din piele neteda pentru bebe, usori si flexibili, ofera suport si lasa piciorul sa se miste natural. Sunt perevazuti cu o bareta cu scai pentru o incaltare mai usoara. La pretul de 279.90 ron.

ECCO garanteaza CONFORT si SIGURANTA