The new grunge este unul dintre cele mai chic trenduri ale sezonului rece, un trend rebel si sofisticat, cu detalii stilistice inspirate din moda anilor ’70-’80, precum piele neregulata, incaltaminte cu talpa groasa si design urban combinat cu accente rurale.

eyota_24464301482_F_D_A0

Respectand aceasta tendinta, ECCO a creat pentru sezonul toamna-iarna 2015/16 o noua generatie de genti inspirate din stilul grunge original, dar ancorate in zilele noastre gratie pielii cu aspect neregulat si simplitatii designului, impodobit doar cu detalii discrete din metal.

ECCO Eyota  CUMPARA

ECCO Eyota
CUMPARA

Astfel de genti care se muleaza perfect pe stilul femeii urbane sunt ECCO Eyota: minimaliste, sofisticate, pur si simplu adorabile! Disponibile in varianta crossbody (tip postas) si tote (geanta de purtat pe umar), gentile ECCO Eyota sunt perfecte pentru a tine la indemana toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul zilei.

Te vei indragosti de stilul simplu, dar exclusivist al gentii ECCO Eyota Tote si de confortul pe care ti-l ofera: pielea moale va arata tot mai luxurianta pe masura ce o vei purta mai mult, detaliile metalice discrete aduc un plus de stil si eleganta, sistemul de inchidere cu fermoar si magnet e practic si sigur, iar husa din interior este impermeabila si detasabila pentru a putea fi usor curatata.

ECCO Eyota Crossbody (alb)  CUMPARA

ECCO Eyota Crossbody (alb)
CUMPARA

Afisand acelasi stil irezistibil scandinav, geanta ECCO Eyota Crossbody este versatila si practica, prevazuta cu o curea ajustabila, breloc pentru chei si buzunare functionale pentru a-ti putea organiza lucrurile dupa bunul plac. Este geanta de care ai nevoie atunci cand iti doresti sa abordezi un stil urban, contemporan, care sa nu-ti incomodeze in niciun fel libertatea de miscare.

Cu un design minimalist care nu se demodeaza, gentile ECCO Eyota in stil new grunge sunt create pentru a deveni tot mai frumoase pe masura ce timpul isi pune amprenta asupra lor. Poarta-le cu orice iti doresti – new grunge inseamna, mai presus de orice, sa iti exprimi stilul personal!