Nu vei gasi incaltaminte mai potrivita pentru vara aceasta decat sandalele ECCO Touch 45 WS!

ECCO-TOUCH-45-WS-Fii-stylish-si-la-inaltime-in-aceasta-vara

Sunt varianta moderna a clasicelor sandale-platforma, elegante dar cu un twist modern, usoare si flexibile, astfel incat sunt usor de purtat in orice situatie, de dimineata pana seara.

Platforma de 45 mm alungeste si subtiaza piciorul, creand o silueta feminina potrivita atat pentru tinutele de birou, cat si pentru cele casual.

 

Sandalele cu cureluşe încrucişate pe picior sunt printre cele mai hot tendinţe ale verii, iar cele ale sandalelor ECCO Touch 45 WS sunt confecţionate din piele nubuc de viţel, ceea ce le face moi şi flexibile, mai rezistente şi foarte confortabile pentru picior. Platforma sofisticată de 45 mm vine să completeze cu o notă în stil vintage designul deosebit al acestor sandale.

Disponibile pe alb şi într-o nuanţă caldă de lime, sandalele ECCO Touch 45 WS arată perfect în combinaţie cu rochii de vară înflorate şi vaporoase sau cu pantaloni scurţi, clasici, iar platforma confortabilă de 45 mm îţi asigură confortul de care ai nevoie pentru a-ţi „înălţa” stilul!

A-inceput-sezonul-reducerilor-la-ecco

In perioada 1-12 iulie 2015, profita de reducerile de pana la 50% la incaltamintea ECCO pentru femei, barbati si copii! Produsele care beneficiaza de reducere sunt semnalizate la raft sau in magazinul online printr-o bulina rosie.

Lista cu articolele care intra in promotie este disponibila la casele de marcat din magazinele ECCO sau online, accesand www.ecco-shoes.ro/reduceri. Reducerile sunt evidentiate printr-o bulina rosie, pretul initial fiind barat, iar cel nou afisat cu culoarea verde.

Oferta promotionala este valabila in magazinele ECCO Iulius Cluj, ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Cotroceni, ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Orhideea, ECCO Palas Iasi, ECCO IuliusTimisoara, ECCO Promenada, ECCO Brasov, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Sibiu, ECCO Coresi, ECCO Mega Mall si ECCO Dorobanti, precum si pe www.ecco-shoes.ro.

Cardurile de fidelitate sau orice alt voucher de discount se aplica DOAR pentru produsele care nu beneficiaza de alte reduceri!