Sandalele-ECCO-Tabora-15-Fii-cea-mai-stralucitoare-aparitie-a-verii_2Vara aceasta, fii stralucitoare in orice situatie cu noile sandale ECCO Tabora 15!

Disponibile in varianta aurie sau pe negru cu straluciri discrete, ECCO Tabora 15 au un design adorabil care te duce cu gandul la zile relaxante de vara, distractie pe plaja insorita si iesiri de seara la un gratar impreuna cu prietenii.

ECCO Tabora 15 sunt cat se poate de confortabile si de usoare, talpa flexibila din cauciuc fiind prevazuta cu o platforma discreta si eleganta de 15 mm, acoperita cu piele. Brantul din piele amortizeaza presiunea asupra talpii piciorului, asigurand confort maxim de dimineata pana seara.

Fiind confectionate din piele naturala, sandalele ECCO Tabora 15 arata elegant si sofisticat, iar sistemul de fixare cu fundita aduce un plus de feminitate si de eleganta. Este detaliul chic care, alaturi de nuanta metalica, recomanda aceste sandale ca accesoriile IT ale verii!

In plus, sandalele ECCO Tabora 15 sunt exact ce ai nevoie pentru ca bagajul tau de vacanta sa fie gata in doi timpi si trei miscari. Sunt usoare si nu ocupa mult spatiu, dar mai ales sunt versatile si usor de combinat in diferite stiluri: boho-chic pentru seara, beach-glam pentru zi.

Poarta-le cu fuste mini sau maxi, salopete scurte din materiale usoare, caftane vaporoase sau boyfriend jeans si un crop top lejer. Designul elegant, pielea naturala cu finisaje aurii si fundita delicata asigura instant un plus de gratie si rafinament oricarui outfit de vara.

ECCO Felicity

ECCO Felicity

Poartă-le cu fuste mini sau maxi, salopete scurte din materiale uşoare, caftane vaporoase sau boyfriend jeans şi un crop top lejer. Designul elegant, pielea naturală cu finisaje aurii şi fundiţa delicată asigură instant un plus de graţie şi rafinament oricărui outfit de vară.

Nu vei da greş dacă asortezi sandalele ECCO Tabora 15 cu ECCO Felicity, geanta must have a verii, strălucitoare şi la propriu, şi la figurat!

Descoperă întreaga colecţie de sandale ECCO pentru vara 2015!