Luna decembrie este luna in care facem bine! Pentru al 5-lea an consecutiv, ECCO se alatura ShoeBox – campania in care cadoul din cutia de pantofi este si despre oameni care ajuta alti oameni.

De cand ne-am implicat in acest proiect am reusit sa colectam si sa distribuim peste 15.000 de cadouri copiilor din toate regiunile tarii.

Ca in fiecare an, in perioada 1-15 decembrie, toti angajatii ECCO se vor implica si vor fi voluntari pentru colectarea cutiilor in toate magazinele noastre si distribuirea acestora impreuna cu fundatiile noastre partenere: Fundatia Regala Margareta a Romaniei, Asociatia CONIL, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, Parohia Cojocna Cluj, Asociatia Inimioare Fericite.

 

Si tu te poti implica  in aceasta campanie  si vei putea oferi copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, un mic cadou impachetat intr-o cutie de pantofi, urmand ca toate cutiile adunate sa fie distribuite in perioada 16-24 decembrie.

Incepand din anul 2015, in cadrul proiectului ShoeBox, se primesc doar lucruri noi, fara exceptii pentru a aduce un plus de fericire pentru cei mici.

Craciunul acesta continuam sa oferim zambete! 

Gaseste cel mai apropiat centru de colectare ECCO.

Despre ECCO ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 90 de tari, la peste 2.200 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat în Danemarca in 1963, si are peste 21.000 de angajati in intreaga lume.