Barbatilor pasionati de sport ECCO le recomanda pantofii BIOM.

Indiferent de varsta pe care o ai, ce sport faci, pantofii BIOM iti vor oferi senzatia de miscare naturala, fiind usori si foarte flexibili.

Pantofii Biom Trainer M pentru toate activitatile, de la gimnastica la alergat, la pretul de 649.90 Ron. Fetele exterioare sunt confectionate din piele moale nubuc. Talpa este aderenta si rezistenta la abrazie. Pantoful ofera suport piciorului, intrucat acesta are forma anatomica. Au fost scanate 2 500 de picioare pentru a se crea calapodul perfect pentru mers, fitness, alergare. Constructie usoara pentru un mers confortabil.

 

Pantofii Biom Evo Racer combina confortul cu miscarea naturala.Pozitia calcaiului este imbunatatita datorita gulerului special cu forma asimetrica.Forma anatomica ofera un plus de confort si suport de la degete la calcai. La pretul de 499.90 Ron.

Biom Zero sunt usori si confera o pozitie naturala a piciorului, permitand alergarile usoare. Ofera o senzatie de picior descult obtinuta in urma scanarii miscarilor a peste 2 500 de picioare. Permite picioarelor sa respire, ofera suport si intareste musculatura. Sunt conceputi biomecanic datorita talpii subtiri. In magazinul online ecco-shoes.ro la pretul de 549.90 Ron.

Toata colectia de pantofi BIOM o gasiti in magazinul online ecco-shoes.ro.